RIO 2016: Andreea Mitu şi Raluca Olaru, eliminate în optimile probei de dublu de la Jocurile Olimpice

Perechea formată din Andreea Mitu şi Raluca Olaru a ratat, marţi, calificarea în sferturile probei de dublu din cadrul turneului de tenis al Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce a pierdut, scor 1-6, 4-6, contra rusoaicelor Ekaterina Makarova şi Elena Vesnina.

367 afișări
Imaginea articolului RIO 2016: Andreea Mitu şi Raluca Olaru, eliminate în optimile probei de dublu de la Jocurile Olimpice

Andreea Mitu şi Raluca Olaru, eliminate în optimile probei de dublu de la Jocurile Olimpice

Partida a durat o oră şi 18 minute. Primul set nu a avut istoric, fiind la discreţia favoritelor nr. 7, care au cedat doar un singur game. Makarova şi Vesnina au condus chiar cu 5-0, însă Mitu şi Olaru şi-au trecut în cont un game. În final, sportivele din Rusia şi-au trecut în cont primul act, scor 6-1.

Actul secund s-a dovedit a fi mai echilibrat, până în game-ul cinci, când rusoaicele au reuşit să câştige pe serviciul adversarelor. Seria bună a continuat, iar favoritele nr. 7 şi-au făcut serviciul. Până la final niciuna dintre perechi nu a mai făcut nicio greşeală, iar rusoaicele şi-au trecut în cont şi setul secund, scor 6-4.

În optimi, Ekaterina Makarova şi Elena Vesnina le vor întâlni pe câştigătoarele partidei dintre Gabrine Muguruza/Carla Suarez Navarro şi Kirsten Flipkens/Yanina Wickmayer.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici