Robert Lewandowski şi-a ales favoritul la Balonul de Aur 2023

Robert Lewandowski spune că victoria lui Lionel Messi cu Argentina la Cupa Mondială din 2022 l-a făcut pe acesta să devină principalul favorit pentru următorul Balon de Aur, trofeu deţinut de francezul Karim Benzema.

366 afișări
Imaginea articolului Robert Lewandowski şi-a ales favoritul la Balonul de Aur 2023

Robert Lewandowski şi-a ales favoritul la Balonul de Aur 2023

Messi nu a fost nominalizat pentru premiul din 2022, care a fost revendicat de Karim Benzema şi, deşi următoarea ceremonie va avea loc abia peste aproape un an, Lewandowski a declarat că, după victoria sa de la Cupa Mondială, crede că Messi a devenit favorit pentru următorul balon de aur.

El a spus, citat de 90min.com: "Poate că mai există încă un jucător care joacă la acelaşi club, dar există doar o singură Cupă Mondială care decide cine o va câştiga în acest sezon, iar Leo este acum pe prima poziţie, cu siguranţă, datorită a ceea ce a realizat, ceea ce înseamnă totul pentru el. Acum se poate bucura de ea".

Messi a fost asociat cu o revenire la Barcelona în viitor. Lewandowski şi-a început excelent cariera în Catalonia şi a recunoscut că revenirea lui Messi ar fi o perspectivă incredibilă.

"Nu depinde de mine. Dar, în comparaţie cu alte vremuri, el este acum fotbalistul cu care orice atacant ar visa să joace alături."

Relatările din presa franceză susţin că PSG este convinsă că Messi va rămâne în Franţa şi va semna un nou contract, deşi atacantul argentinian nu vrea să se angajeze pentru mai mult de 18 luni. Echipa de Major League Soccer Inter Miami vrea ca Messi să i se alăture în Florida, deşi este posibil ca el să rămână în Europa pentru încă două sezoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici