Roberto Baggio a demisionat din Federaţia Italiană de Fotbal

Fostul internaţional Roberto Braggio a anunţat, miercuri, că părăseşte funcţia de director al sectorului tehnic al Federaţiei Italieane de Fotbal (FIGC), deoarece este în imposibilitatea de a-şi exercita mandatul aşa cum consideră el.

205 afișări
Imaginea articolului Roberto Baggio a demisionat din Federaţia Italiană de Fotbal

Roberto Baggio a demisionat din Federaţia Italiană de Fotbal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu mai pot continua astfel. Nu îmi pot exercita munca, nu sunt lăsat să îmi pun în practică ideile. Nu mă interesează scaunul. Programul meu de 900 de pagini prezentat în noiembrie 2011 nu a fost pus în practică. Din acest fapt am tras nişte concluzii, dar nu acesta este ultimul meu cuvânt în fotbal", a declarat Baggio la postul de televiziune Rai Uno.

Roberto Baggio a fost numit în funcţia de director al sectorului tehnic al FIGC în 2010, odată cu venirea lui Cesare Prandelli în funcţia de selecţioner şi a lui Arrigo Sacchi în cea de coordonator al echipei naţionale.

Baggio, în vârstă de 45 de ani, a câştigat Balonul de Aur în 1993 şi a jucat finala Cupei Mondiale din 1994, pierdută de Italia în faţa Braziliei la loviturile de departajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici