Roberto Mancini i-a dedicat Papei Benedict al XVI-lea victoria din meciul cu Chelsea

Antrenorul echipei Manchester City, Roberto Mancini, i-a dedicat victoria de duminică din meciul cu Chelsea Londra, scor 2-0, Papei Benedict al XVI-lea

143 afișări
Imaginea articolului Roberto Mancini i-a dedicat Papei Benedict al XVI-lea victoria din meciul cu Chelsea

Roberto Mancini i-a dedicat Papei Benedict al XVI-lea victoria din meciul cu Chelsea (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Pentru noi, catolicii, această duminică este ultima cu Papa Benedict al XVI-a şi îi dedicăm lui această victorie. De asemenea, îi mulţumim pentru tot ce a făcut în cei opt ani de pontificat", a declarat Mancini, informează Gazzetta dello Sport.

Echipa Manchester City a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Chelsea Londra, într-un meci din etapa a XXVII-a a campionatului englez. Golurile învingătorilor au fost marcate de Yaya Toure '63 şi Tevez '85.

Steaua Bucureşti va întâlni Chelsea Londra în optimile de finală ale Ligii Europa. Prima partidă se va disputa la Bucureşti, în 7 martie, returul urmând să aibă loc la 14 martie, la Londra.

Papa Benedict al XVI-lea şi-a anunţat demisia începând cu 28 februarie, o premieră în istoria modernă a Bisericii, invocând "vârsta avansată", într-un discurs rostit în latină într-un consistoriu la Vatican.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici