Roberto Mancini va antrena echipa Galatasaray

Tehnicianul italian Roberto Mancini a fost numit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei Galatasaray Istanbul, după demiterea lui Fatih Terim, a anunţat clubul turc, citat de AFP.

253 afișări
Imaginea articolului Roberto Mancini va antrena echipa Galatasaray

Roberto Mancini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Galatasaray şi Roberto Mancini au ajuns la un acord şi antrenorul italian a semnat un contract pe trei sezoane", se arată într-un comunicat al grupării turce transmis Bursei din Istanbul.

Roberto Mancini va avea un salariu de 3,5 milioane de euro în primul sezon şi de 4,5 milioane de euro în următoarele două. De asemenea, italianul va primi o primă de 300.000 de euro dacă va câştiga titlul şi va califica echipa în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Clubul Galatasaray Istanbul a anunţat, marţi, demiterea managerului general Fatih Terim, care este şi selecţioner al Turciei, din cauza rezultatelor slabe. Galatasaray a realizat un debut slab de sezon, cu o victorie şi trei remize în campionat, dar şi cu o înfrângere la scor în Liga Campionilor, scor 1-6 cu Real Madrid.

Roberto Mancini, în vârstă de 48 de ani, a mai pregătit în cariera sa formaţiile AC Fiorentina, Lazio Roma, Internazionale Milano şi Manchester City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici