Robinho a fost audiat în Italia pentru agresiune sexuală

Jucătorul brazilian Robinho a fost audiat, miercuri, la Milano, într-un caz de "agresiune sexuală în grup", fotbalistul echipei FC Santos negând faptele, informează Gazzetta dello Sport.

105 afișări
Imaginea articolului Robinho a fost audiat în Italia pentru agresiune sexuală

Robinho a fost audiat în Italia pentru agresiune sexuală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Procurorul Stefano Ammendol conduce această anchetă în care este vizat şi Robinho.

Faptele datează din ianuarie 2013, când Robinho juca la AC Milan, iar tânăra care a depus plângere avea 18 ani. Potrivit Gazzetta dello Sport, Robingo se afla la un restaurant cu soţia şi cinci prieteni, când tânăra de 18 ani i-a atras atenţia jucătorului. Acesta şi-a condus soţia acasă, iar apoi a revenit la restaurant alături de cei cinci prieteni. Situaţia a degenerat într-o "agresiune sexuală în grup", aşa cum a declarat tânăra, la şase luni de la producerea faptelor.

Robinho s-a mai aflat în centrul unui astfel de incident în 2009, când evolua la Manchester City, dar nu a fost pus sub acuzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici