Robinho, fotbalist trecut pe la Real Madrid, condamnat pentru viol: cerere de extrădare şi mandat de arestare pe numele brazilianului

Mandat internaţional de arestare pentru fostul atacant Robinho, condamnat definitiv împreună cu prietenul său, Ricardo Falco, pe 19 ianuarie, la 9 ani de închisoare pentru violenţă sexuală în grup, infracţiune comisă într-un restaurant din MIlano împotriva unei albaneze de 23 de ani, în ianuarie 2013.

552 afișări
Imaginea articolului Robinho, fotbalist trecut pe la Real Madrid, condamnat pentru viol: cerere de extrădare şi mandat de arestare pe numele brazilianului

Robinho, fotbalist trecut pe la Real Madrid, condamnat pentru viol: cerere de extrădare şi mandat de arestare pe numele brazilianului

După ce a primit sentinţa prin care judecătorii Curţii Supreme au respins recursul apărării fotbalistului brazilian, procedura în vederea ordonanţei de executare a pedepsei a fost înregistrată la parchetul din Milano.

Aşadar, conform legii, biroul de executare a formulat astăzi cerere de extrădare cu mandat internaţional şi de arestare simultană împotriva fostului jucător de la AC Milan şi a prietenului său, care locuiesc amândoi în Brazilia.

Acum, italienii trimit documentele autorităţilor braziliene şi pe canale diplomatice. Cu toate acestea, pare deja de la sine înţeles că Robson da Souza Santos nu va fi predat justiţiei italiene, pentru că legea federală braziliană nu permite extrădarea cetăţenilor săi.

Dar, cu mandat internaţional de arestare, brazilianul de 38 de ani, fost la Real Madrid şi la Manchester City, ar putea fi arestat, dacă părăseşte statul carioca şi este urmărit în altă ţară care are acorduri de extrădare cu Italia.

Potrivit investigaţiilor, gruparea lui Robinho ar fi făcut-o pe victimă să bea până la pierderea cunoştinţei, apoi ar fi violat-o pe rând într-un club de noapte din zona Bicocca.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici