Roger Federer, despre retragerea sa: Mă simt ca la 25 de ani, deşi corpul meu îmbătrâneşte

Roger Federer a declarat recent că se simte foarte bine şi că nu se gândeşte la retragere. Elveţianul a mai anunţat că anul viitor va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

834 afișări
Imaginea articolului Roger Federer, despre retragerea sa: Mă simt ca la 25 de ani, deşi corpul meu îmbătrâneşte

Roger Federer, despre retragerea sa: Mă simt ca la 25 de ani, deşi corpul meu îmbătrâneşte

„A fost o carieră minunată. Nu ar fi putut să fie mai bine de atât. Tot ce ştiu este că totul s-a petrecut foarte repede. Îmi amintesc ca şi cum ar fi fost ieri perioada în care eram junior. Acum, la vârsta de 38 de ani, încă evoluez. Mental, mă simt ca la 25 de ani, deşi corpul meu îmbătrâneşte, ceea ce este normal. Sunt tatăl a patru copii şi încă nu îmi vine să cred că încă evoluez la cel mai înalt nivel. Încerc să fiu cea mai bună persoană în fiecare zi. Mă simt norocos, ştiu că vor mai veni lucruri bune. Au fost mai mult de 20 de ani în ATP Tour. Nu mă tem de retragere. Ştiu că se va întâmpla la un moment dat. Sunt întrebat deseori despre retragere, dar sunt fericit şi privilegiat că sunt sănătos şi am fost aşa întreg anul”, a declarat, conform Tennis World, Roger Federer.

„Voi rămâne competitiv în sezonul următor. Voi participa la Olimpiadă. Nu mă aşteptam să ajung să joc la 38 sau 39 de ani, dar sunt aici, neaccidentat”, a mai spus jucătorul elveţian.

Roger Federer a luat parte recent, alături de Alexander Zverev, într-un turneu de meciuri demonstrative în America de Sud. Cei doi au încheiat turneul în Quito, Ecuador.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici