Roger Federer: Este fabulos. Pot să joc cu încredere şi aşa vreau să-mi închei cariera

Roger Federer completează cel de-al treilea Sunshine Double în urma titlului de la Miami. După ce a câştigat în urmă cu o săptămână titlul de la Indian Wells, elveţianul a venit, a văzut şi a câştigat şi în Florida, învingându-l în finală pe rivalul său, Rafael Nadal, 6-3.6-4.

670 afișări
Imaginea articolului Roger Federer: Este fabulos. Pot să joc cu încredere şi aşa vreau să-mi închei cariera

Roger Federer: Este fabulos. Pot să joc cu încredere şi aşa vreau să-mi închei cariera (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Jucătorul în vârstă de 36 de ani a recunoscut că e o nebunie tot ceea ce se întâmplă acum în viaţa lui şi că nu s-a gândit nicio clipă că pauza de 6 luni îi va prinde atât de bine.

"Este o nebunie, nici nu ştiu cum să explic. Nu am mai ajuns în finală la Miami de 11 ani şi acum câştig turneul, ca şi cum ar fi ceva obişnuit. La Indian Wells nu mai câştigasem din 2012 şi am câştigat la fel, ca şi cum ar fi fost ceva obişnuit. Openul Australiei, încercam să-l câştig din 2010 şi l-am câştigat fără nicio problemă. Este o nebunie, nu-mi revin. Aceste victorii cred că demonstrează, o dată în plus, că pauza (de şase luni) a fost foarte importantă şi că am luat cele mai bune decizii cu staff-ul meu în lunile dificile din vara trecută, iar acum a venit răsplata. Este fabulos. Pot să joc cu încredere şi aşa vreau să-mi închei cariera", a declarat Federer.

Roger Federer, care urmează să revină de luni pe locul 4 în clasamentul mondial, a adăugat la moştenirea sa cel de-al 91 titlu al carierei sale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici