Roger Federer s-a retras din turneul de la Madrid

Jucătorul Roger Federer, locul 4 ATP, a anunţat, marţi, pe contul său de Facebook, că nu va participa la turneul de 1.000 de puncte de la Madrid, pentru a fi alături de soţia sa, care trebuie să nască, informează L'Equipe.

212 afișări
Imaginea articolului Roger Federer s-a retras din turneul de la Madrid

Roger Federer s-a retras din turneul de la Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am decis să declar forfait pentru turneul de la Madrid, pentru a fi alături de soţia mea în următoarele săptămâni, care se anunţă pasionante pentur familia mea. Îmic er scuze în faţa fanilor şi ser să revin la Madrid anul viitor. Voi continua să mă antrenez în apropierea casei mele şi abia aştept să revin în circuit", a scris Federer.

Această formulare pune sub semnul întrebării participarea tenismenului la competiţia de săptămâna viitoare, de la Roma, turneu tot de 1.000 de puncte. Dacă nu va lua startul în Italia, el va rămâne cu un singur turneu pe zgură disputat înainte de Roland Garros, cel de la Monte Carlo, unde a jucat finala.

Polonezul Lukas Kubot îi va lua locul lui Federer la Madrid, din postura de lucky loser, şi va juca împotriva francezului Gilles Simon.

Roger Federer şi soţia sa Mirka aşteaptă naşterea celui de-al treilea copil al cuplului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici