Rojer şi Tecău s-au calificat în sferturile turneului de la Cincinnati

Dublul format din olandezul Jean-Julien Rojer şi românul Horia Tecău a câştigat, joi, meciul cu perechea Dominic Inglot/Marcin Matkowski (Marea Britanie/Polonia), scor 6-3, 4-6, 10-8, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

292 afișări
Imaginea articolului Rojer şi Tecău s-au calificat în sferturile turneului de la Cincinnati

Rojer şi Tecău s-au calificat în sferturile turneului de la Cincinnati

Partida a durat o oră şi 25 de minute. În primul set, Rojer şi Tecău au jucat impecabil la serviciu şi au reuşit două break-uri. Olandezul şi românul au avut un singur moment de slăbiciune, în debutul actului secund, când şi-au pierdut serviciul şi nu au mai putut recupera deficitul. În super tie-break, Rojer şi Tecău au condus cu 7-2, dar adversarii au avut o serie incredibilă de cinci puncte consecutive. În cele din urmă, Jean-Julien şi Horia au închis meciul la 10-8.

Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău au evoluat pentru prima dată împreună după eşecul din primul tur de la Wimbledon. Fiecare dintre ei şi-a reprezentat ţara la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

În sferturile de finală ale competiţiei de la Cincinnati, Rojer şi Tecău vor juca împotriva învingătorilor din partida Pablo Cuevas/Marcel Granollers (Uruguay/Spania) - Jamie Murray/Bruno Soares (Marea Britanie/Brazilia), favoriţi 3.

Jean-Julien Rojer (34 de ani, poziţia a 14-a) şi Horia Tecău (31 de ani, locul 11 ATP la dublu) au fost cotaţi cu a cincea şansă la câştigarea trofeului de la Cincinnati. În 2015, cei doi s-au oprit în sferturile de finală.

Pentru avansarea în turneul american, Rojer şi Tecău şi-au asigurat 180 de puncte în clasament şi un cec în valoare de 32.580 de dolari.

Tot joi va evolua şi Florin Mergea, alături de indianul Rohan Bopanna, împotriva dublului Treat Huey/Max Mirnyi (Filipine/Belarus), de la ora 23.10.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici