Roland Garros | Venus Willliams, adio din primul tur: "Nimeni nu se aştepta la un asemenea coşmar" / Eliminată din turneu, Johanna Konta a cedat nervos: limbaj suburban la conferinţa de presă

Fost lider mondial, jucătoarea în vârstă de 38 de ani a pierdut în runda inaugurală, în faţa chinezoaicei Wang, 91 WTA.

2370 afișări
Imaginea articolului Roland Garros | Venus Willliams, adio din primul tur: "Nimeni nu se aştepta la un asemenea coşmar" / Eliminată din turneu, Johanna Konta a cedat nervos: limbaj suburban la conferinţa de presă

Roland Garros | Venus Willliams, eliminată în primul tur: "Nimeni nu se aştepta la un asemenea coşmar". Al doilea Mare Şlem consecutiv la care campioana americană pierde în turul I

Venus Williams (SUA, 9 WTA) "a reuşit" contraperformanţa de a suferi a doua eliminare consecutivă în prima manşă a unui turneu de Mare Şlem, după ce duminică a fost eliminată de Qiang Wang (China, 91 WTA), la Roland Garros, scor 6-4, 7-5.

A 21-a apariţie a lui Venus Williams (37 de ani) la Roland Garros s-a dovedit a fi una cu ghinion, întrucât americanca favorită numărul 9 a cedat în minimum de seturi în faţa chinezoaicei Qiang Wang. Williams a pierdut într-o oră şi 42 de minute, înregistrând al doilea eşec la rând în turul inaugural al unei competiţii de Mare Şlem. La debutul în turneul de la Australian Open, Venus Williams a fost eliminată de Belinda Bencic din Elveţia, cu scorul de 6-3, 7-5.

Nu s-a mai întâmplat niciodată ca americanca deţinătoare a şapte titluri de Grand Slam să rateze calificarea în turul secund la două turnee majore consecutive! Venus nu este singura favorită importantă care a pierdut duminică la Roland Garros, Jelena Ostapenko (Letonia, 5 WTA) fiind învinsă cu 7-5, 6-3 de Kateryna Kozlova (Ucraina, 67 WTA). Williams nu şi-a explicat înfrângerea usturătoare, declarând la conferinţa de presă că "nimeni nu se aştepta la un asemenea coşmar".

Eliminată la Roland Garros, Johanna Konta a folosit un limbaj suburban la conferinţa de presă

Johanna Konta, fost număr 4 mondial, a cedat nervos după ce duminică a pierdut la debutul în turneul de la Roland Garros, la fel ca Jelena Ostapenko sau Venus Williams.

Konta, a 22-a favorită la ediţia 2018 a turneului de la Roland Garros, şi-a pierdut cumpătul după ce a fost învinsă de ocupanta locului 98 mondial, Yulia Putinţeva (Kazahstan), scor 4-6, 3-6. Johanna nu şi-a asumat înfrângerea, ci a aruncat vina pe jurnaliştii britanici, proliferând mai multe expresii jignitoare la adresa acestora. Sportiva în vârstă de 27 de ani a folosit un limbaj suburban la conferinţa de presă şi a susţinut că a jucat slab din cauză că a fost afectată de criticile jurnaliştilor.

"De câţiva ani, de când vin la Roland Garros, aţi scris numai rahaturi despre mine! Corect? Numai rahaturi! De câţiva ani îmi spuneţi că am fost praf la Roland Garros. Cum poţi să digeri aşa ceva? Începi să te gândeşti şi să spui: 'Ştii ce? Vreau să le arăt acestor nenorociţi că nu au dreptate!' Nu-mi faceţi deloc viaţa uşoară! Nu cred că ajută pe nimeni când i se repetă că nu s-a descurcat bine aici", a fost reacţia incredibilă a tenismenei care a suferit a patra eliminare consecutivă în primul tur la Roland Garros.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici