România a făcut instrucţie cu Ungaria la Billie Jean King Cup. Ana Bogdan a adus punctul victoriei

Ana Bogdan (două succese) şi Jaqueline Cristian şi-au câştigat meciurile din Billie Jean King Cup cu Ungaria şi au calificat România mai departe în competiţia pe echipe.

945 afișări
Imaginea articolului România a făcut instrucţie cu Ungaria la Billie Jean King Cup. Ana Bogdan a adus punctul victoriei

România a făcut instrucţie cu Ungaria, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan a adus punctul victoriei

România conduce Ungaria cu 3-0 la general, după ce, astăzi, Ana Bogdan, 29 de ani, 48 WTA, a dispus de Panna Udvardy, 24 de ani, 83 WTA. Românica a învins cu 6-0, 6-2, după o oră şi 13 minute de joc.

Maghiarii au mizat în meciul cu Bogdan pe prospeţimea unei jucătoare care n-a evoluat deloc în meciurile de simplu de ieri.

Jaqueline Cristian a obţinut, ieri, o victorie uriaşă în Billie Jean King Cup şi a adus al doilea punct pentru România în disputa cu Ungaria, după ce a învins-o la Oradea pe Anna Bondar cu scorul de 6-2, 4-6, 7-6 (3), după două ore şi 36 de minute de joc.

Ana Bogdan a adus primul punct pentru România în confruntarea cu Ungaria din Billie Jean King Cup. Sportiva noastră s-a impus în faţa Dalmei Galfi, aflată pe locul 85 WTA. Bogdan s-a impus cu scorul de 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 21 de minute de joc.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici