România a învins Republica Moldova cu 2-0 în cel de-al doilea meci de pregătire

  • Reprezentativa de fotbal masculin Under 17 a României, formată din juniori născuţi începând cu 1 ianuarie 2007, s-a reunit la începutul lunii pentru a pregăti participarea, în luna martie, la Turul de Elită.
  • Luni, tricolorii au câştigat şi al doilea meci amical de pregătire, în compania Moldovei.
123 afișări
Imaginea articolului România a învins Republica Moldova cu 2-0 în cel de-al doilea meci de pregătire

România a învins Republica Moldova cu 2-0 în cel de-al doilea meci de pregătire

Până la viitoarea acţiune din martie cu meciurile decisive pentru calificarea la Campionatul European, tricolorii pregătiţi de Nicolae Roşca au disputat luna aceasta două jocuri amicale în faţa Moldovei. În meciul de sâmbătă, 10 februarie, România s-a impus cu scorul de 4-1. În meciul revanşă de luni, 12 februarie, România a câştigat cu 2-0.

România – Moldova 2-0
Au marcat: Andrei Racu (45’+1), Iustin Doicaru (53′)

România va găzdui, în martie, jocurile din grupa tricolorilor la Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European. Jocurile României se vor disputa la Buftea, după următorul program:

Miercuri, 20 martie 2024, 12:00: Ţara Galilor – România
Sâmbătă, 23 martie 2024, 12:00: Bulgaria – România
Marţi, 26 martie 2024, 12:00: România – Suedia

Se califică la turneul final câştigătoarele celor 8 grupe plus 7 din cele 8 ocupante ale locurilor secunde cu cel mai bun punctaj. Campionatul European U17 din 2024 va fi găzduit de Cipru, în perioada 20 mai – 5 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici