România a scos un punct în Macedonia de Nord. Tricolorii, al 3-lea meci la rând fără gol primit

  • Paradele portarului Florin Niţă au ajutat România să nu piardă la Skopje, scor 0-0.
  • În celelalate meciuri din Grupa J, Armenia - Liechtenstein 1-1 şi Islanda - Germania 0-4.
  • România este pe locul 3, după Germania şi Armenia, dar înaintea Macedoniei de Nord.
291 afișări
Imaginea articolului România a scos un punct în Macedonia de Nord. Tricolorii, al 3-lea meci la rând fără gol primit

Nicolae Stanciu, cel mai muncitor tricolor între cele două careuri

Naţionala de fotbal a României a remizat miercuri seară, pe stadionul National Arena „Todor Proeski” din Skopje, cu Macedonia de Nord şi rămâne în cărţi pentru ocuparea locului secund în Grupa J, care trimite în barajul de calificare la Cupa Mondială de fotbal din Qatar 2022.

A fost al treilea meci la rând disputat de tricolori în care naţionala nu primeşte gol, după victoriile cu 2-0 din meciurile cu Islanda şi Liechtenstein.
Omul meciului de la Skopje a fost portarul Florin Niţă, autorul unor intervenţii salvatoare.

România nu s-a putut baza pe Ianis Hagi, bolnav de Covid. ”Am fost 26 la început, dar la antrenamentul oficial eram 17”, spunea selecţionerul Mirel Rădoi.
Situaţia de criză din atac a determinat titularizarea singurului vârf disponibil: Markovic. N-au putut fi folosiţi Drăguş, Alibec, pe lângă Tănase, neconvocat ca urmare a unei accidentări. De asemnea, Dorin Rotariu a fost scos din lot, bolnav de Covid.

Clasamentul grupei: 1. Germania (15p), 2. Armenia (11p), 3. România (10p), 4. Macedonia de Nord (9p), 5. Islanda (4p), 6. Liechtenstein (1p).

La Cupa Mondială de fotbal din Qatar 2022 se califică prima clasată, iar locul 2 susţine baraj.

Următorul joc al României, la Hamburg, cu Germania, pe 8 octombrie (în tur, 1-0 pentru nemţi).

La Skopje, selecţionerul Mirel Rădoi a folosit următoarea formulă de echipă: Niţă - Raţiu, Chiricheş, Nedelcearu, Camora - Stanciu, Nedelcu (63, R. Marin), Cicâldău - Man, Markovic (63, Cordea), Sorescu (74, M. Marin).
Rezerve: Vlad - Toşca, Manea, Cordea, M. Marin, Rus, R. Marin, Olaru, Ghiţă
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici