România-Bulgaria, scor 0-3, în calificările pentru Campionatul European de volei feminin din 2017

Naţionala feminină de volei a României a pierdut, sâmbătă, la Piata Neamţ, meciul cu reprezentantiva Bulgariei, scor 0-3 (18-25, 8-25, 22-25), în calificările pentru Campionatul European din 2017.

181 afișări
Imaginea articolului România-Bulgaria, scor 0-3, în calificările pentru Campionatul European de volei feminin din 2017

România-Bulgaria, scor 0-3, în calificările pentru Campionatul European de volei feminin din 2017

România îşi asigurase încă de vineri locul secund în clasamentul final al grupei E de calificare la Campionatul European, după victoria cu Muntenegru, scor 3-0. Bulgaria a câştigat grupa, cu maximum de puncte.

La începutul lunii octombrie, voleibalistele din România vor juca o dublă de baraj pentru calificarea la turneul final.

Iată componenţa echipei României:

Universali: Ioana Baciu, Roxana Bacşiş

Extreme: Denisa Rogojinaru, Cristina Cazacu, Anamaria Berdilă, Adina Salaoru

Ridicători: Diana Tătaru, Alice Kapelovies

Centri: Andreea Petra, Georgiana Fales, Nneka Onyejekwe

Libero: Andreea Ispas, Mihaela Albu

Antrenor principal: Davide Delmati

Antrenor secund: Mădălina Angelescu

Turneul final din 2017 va fi organizat de Azerbaidjan şi Georgia, echipe calificate direct, alături de Rusia, Olanda, Serbia, Turcia şi Germania, care au avut cea mai bună clasare la ediţia precedentă a Campionatului European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici