România debutează cu eşec la Europeanul de handbal feminin din Danemarca

Fără trei jucătoare de bază în lot, echipa naţională de handbal feminin a României a jucat modest împotriva Germaniei şi a pierdut, joi, la debutul Campionatului European, cu scorul de 22-19 (13-10).

241 afișări
Imaginea articolului România debutează cu eşec la Europeanul de handbal feminin din Danemarca

Cristina Neagu a făcut un joc modest, mai ales în prima repriză, când nu a reuşit deloc să îşi regleze tirul. Cu toate acestea ea a avut cele mai multe reuşite, marcând 4 goluri, din 14 aruncări.

Yuliya Dumanska e singura jucătoare a cărei prestaţie s-a ridicat la nivelul adversarului, salvând echipa României de la o înfrângere mult mai ruşinoasă.

România a fost condusă tot meciul, înregistrându-se doar două rezultate de egalitate, la jumătatea reprizei secunde, într-un moment în care Dumanska a apărat 6 acţiuni ale Germaniei, inclusiv o aruncare de la 7 metri.

„Ne dorim victoria în următorul meci. Azi Germania a fost mai bună. Ne odihnim şi ne pregătim pentru prima victorie din grupă”, a declarat, la finalul meciului, Cristina Laslo.

România joacă al doilea meci din Grupa D sâmbătă, de la ora 17.00, împotriva Poloniei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici