România, locul doi în clasamentul general pe medalii, la Campionatele Europene de gimnastică

România ocupă locul doi în clasamentul general pe medalii de la Campionatele Europene de gimnastică de la Berlin, competiţie care s-a încheiat duminică şi în care sportivii din Rusia s-au aflat de cele mai multe ori pe podium.

107 afișări
Imaginea articolului România, locul doi în clasamentul general pe medalii, la Campionatele Europene de gimnastică

România, locul doi în clasamentul general pe medalii, la Campionatele Europene de gimnastică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rusia, liderul clasamentului general, a obţinut opt medalii: trei de aur (individual compus feminin, inele, bârnă), două de argint (inele, paralele feminin) şi trei de bronz (sol masculin, sol feminin, sărituri masculin).

România a câştigat şase medalii, dintre care trei de aur, două de argint şi una de bronz. Sandra Izbaşa şi Diana Chelaru au adus delegaţiei României o medalie de aur şi una de argint în finala de la sol. Sandra Izbaşa a mai câştigat o medalie de aur, la sărituri, iar la individual compus feminin Amelia Racea s-a clasat a treia. La masculin, Flavius Koczi a câştigat medalia de aur la sol şi pe cea de argint la individual compus.

Pe locul trei în clasamentul general pe medalii se află Germania, cu două medalii de aur, trei de argint şi două de bronz.

România a avut ca obiectiv la CE de la Berlin câştigarea a 1-2 medalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici