România nu mai are reprezentant în Comitetul Executiv al UEFA pentru prima oară din 2007

România nu mai are reprezentant în Comitetul Executiv al UEFA pentru prima oară din 2007, după ce mandatul fostului preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a expirat, marţi, când au avut loc noi alegeri la Congresul forului de la Viena.

82 afișări
Imaginea articolului România nu mai are reprezentant în Comitetul Executiv al UEFA pentru prima oară din 2007

România nu mai are reprezentant în Comitetul Executiv al UEFA pentru prima oară din 2007 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sandu a fost ales în Comitetul Executiv al UEFA în 2007, el fiind reales pentru un al doilea mandat în 2011. Însă, mandatul fostului şef de la Casa Fotbalului a expirat astăzi, iar FRF nu a făcut o altă propunere pentru un loc în Comitetul Executiv.

Trei membri ai Comitetului Executiv al UEFA au fost realeşi: Borislav Mihailov (Bulgaria), Grigori Surkis (Ucraina) şi Angel Maria Villar (Spania), iar alţi patru vor face parte pentru prima oară din forul de conducere al instanţei europene: Peter Gillieron (Elveţia), Sandor Csanyi (Ungaria), Davor Suker (Croaţia) şi Fernando Gomes (Portugalia)

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a afirmat, în vara anului 2014, că forul român nu-l va mai susţine pe predecesorul său de la Casa Fotbalului, Mircea Sandu, pentru un loc în Comitetul Executiv al UEFA.

La Congresul de la Viena, Michel Platini a fost ales pentru un al treilea mandat consecutiv în fruntea UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici