România nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru barajul Grupei Mondiale a Cupei Davis

Echipa României ocupă locul 21 în clasamentul Cupei Davis, publicat luni, şi nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul play-off-ului Grupei Mondiale, care va avea loc marţi, de la ora 13.00, la Londra.

19 afișări
Imaginea articolului România nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru barajul Grupei Mondiale a Cupei Davis

România nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru barajul Grupei Mondiale a Cupei Davis (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

Din cele 16 echipe care vor disputa, în perioada 17-19 septembrie, barajul de calificare în Grupa Mondială, primele opt echipe vor fi cap de serie, iar România este a 13-a reprezentativă.

Astfel, echipele cu care ar putea juca România în play-off sunt Statele Unite ale Americii (locul 4 în Cupa Davis), Israel (locul 6), Germania (locul 8), Suedia (locul 9), India (locul 13), Australia (locul 14), Elveţia (locul 15) şi Ecuador (locul 16).

România va disputa barajul din 17-19 septembrie în deplasare numai în cazul în care va pica la tragerea la sorţi cu echipa Elveţiei sau cu cea a Indiei.

Celelalte echipe care vor participa la tragerea la sorţi de la Londra şi nu vor fi cap de serie nu vor putea întâlni România. Acestea sunt: Belgia (locul 17), Brazilia (locul 18), Austria (locul 19), Italia (locul 20), Kazakhstan (locul 22), Africa de Sud (locul 23) şi Columbia (locul 27).

Pay-off-ul pentru Grupa Mondială va avea loc chiar înaintea turneului Open România, care se va disputa la Bucureşti, în perioada 20-26 septembrie.

România a ajuns la baraj învingând, la sfârşitul săptămânii trecute, echipa Ucrainei, scor 3-1, în turul al doilea al Grupei I a Zonei Euro-africane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici