România s-a calificat în semifinalele CE de handbal feminin

Naţionala feminină de handbal a României s-a calificat în semifinalele Campionatului European din Danemarca şi Norvegia, după rezultatul surpriză înregistrat în meciul Spania - Rusia, scor 30-22 (16-12).

39 afișări
Imaginea articolului România s-a calificat în semifinalele CE de handbal feminin

România s-a calificat în semifinalele CE de handbal feminin (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Cu doar zero puncte în grupa principală 1, Spania a reuşit surpriza zilei de marţi la CE, învingând campioana mondială, rezultat care asigură calificarea României în semifinale.

Rusia şi România dispută meciul direct joi, dar rezultatul nu va mai conta, având în vedere că România a acumulat şase puncte în clasament după victoria cu Muntenegru de marţi, scor 23-21, iar Rusia are doar două puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici