România U20-Angola U20, ultima partidă din faza grupelor de la Campionatul Mondial de handbal

Naţionala sub 20 de ani a României va disputa, duminică, ultimul meci din Grupa C a Campionatului Mondial de handbal. Selecţionata noastră va întâlni naţionala similară a Angolei.

303 afișări
Imaginea articolului România U20-Angola U20, ultima partidă din faza grupelor de la Campionatul Mondial de handbal

România U20-Angola U20, ultima partidă din faza grupelor de la Campionatul Mondial de handbal

România porneşte cu prima şansă în faţa sportivelor din Africa şi are nevoie să câştige acest ultimul meci din faza grupelor. În cazul în care se va impune, naţionala condusă de Gheorghe Tadici va termina pe locul 3 şi va avea, teoretiv, un adversar mai uşor în prima fază eliminatorie. Pentru ca România să termine pe locul 4, trebuie să piardă cu Angola, iar Japonia să-şi câştige meciul cu Paraguay.

România a disputat 4 partide la Campionatul Mondial din Ungaria, înregistrând 2 victorii şi 2 înfrângeri. Victoriile au fost reuşite cu Japonia (32-30) şi Paraguay (41-25), în timp ce înfrângerile au fost suferite în compania Olandei (27-29) şi Danemarcei (23-42).

Dacă îşi va câştiga meciul şi va termina pe locul 3, România va întâlni Germania. În cazul în care România va pierde şi jocul rezultatelor o va clasa pe locul 4, va fi nevoită să întâlnească Suedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici