România "Under 18" s-a calificat în sferturile de finală ale CM de la Perth de polo

Echipa naţională de polo "under 18" a României s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale Campionatul Mondial de la Perth (Australia), după victoria obţinută în optimile de finală în faţa reprezentativei Noii Zeelande, cu scorul de 5-4 (2-2, 2-0, 0-1, 1-1).

84 afișări
Imaginea articolului România "Under 18" s-a calificat în sferturile de finală ale CM de la Perth de polo

România "Under 18" s-a calificat în sferturile de finală ale CM de la Perth de polo (Imagine: Laurentiu Mich / MediafaxFoto)

În această fază, România se va duela cu Italia, iar în celelalte trei partide sunt Ungaria-Australia sau Iran (câştigătoarea din optimi se va decide tot joi), Croaţia-SUA şi Grecia-Serbia.

Toate cele patru meciuri vor avea loc vineri.

Tricolorii au încheiat Grupa C pe locul secund, cu 6 puncte, după Grecia (8), care a obţinut direct calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

În Grupa C, România a obţinut următoarele rezultate: 14-5 cu Trinidad Tobago, 9-8 cu Uzbekistan, 11-4 cu Iran şi 5-8 cu Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici