România va fi reprezentată de opt gimnaşti la Campionatele Mondiale de la Antwerp

Federaţia Internaţională de Gimnastică (FIG) a anunţat, miercuri, lista nominală a sportivilor înscrişi la Campionatele Mondiale de la Antwerp, România urmând a fi reprezentată de opt sportivi (cinci gimnaşti şi trei gimnaste).

544 afișări
Imaginea articolului România va fi reprezentată de opt gimnaşti la Campionatele Mondiale de la Antwerp

România va fi reprezentată de opt gimnaşti la Campionatele Mondiale de la Antwerp (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

Potrivit înscrierilor nominale, la masculin, delegaţia României îi include pe gimnaştii Flavius Koczi, Marius Berbecar, Ovidiu Buidoşo, Cristian Băţagă şi Andrei Muntean.

La feminin, România va fi reprezentată de Diana Bulimar, Larisa Iordache şi Sandra Izbaşa.

Potrivit regulamentului, în componenţa loturilor mai pot interveni modificări până cu 24 de ore înaintea începerii competiţiei.

Campionatul Mondial de la Antwerp (Belgia) se va desfăşura în perioada 30 septembrie - 6 octombrie.

În 30 septembrie, 1 şi 2 octombrie vor avea loc calificările, la masculin şi feminin, în 3 octombrie finala la individual-compus masculin, în 4 octombrie cea similară feminină, pentru ca în 5 şi 6 octombrie să se desfăşoare finalele pe aparate, la masculin şi feminin.

CM din Belgia nu va avea probă pe echipe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici