România va găzdui grupa a patra de calificare la Campionatul European de handbal pentru tineret din 2013

Federaţia Europeană de Handbal a anunţat, marţi, că România va găzdui meciurile contând pentru grupa a patra de calificare la Campionatul European de tineret rezervat echipelor feminine din 2013.

223 afișări
Imaginea articolului România va găzdui grupa a patra de calificare la Campionatul European de handbal pentru  tineret din 2013

România va găzdui grupa a patra de calificare la Campionatul European de handbal de tineret din 2013 (Imagine: Remus Badea/ Mediafax Foto)

Celelalte gazde ale grupelor de calificare sunt următoarele: Cehia (grupa 1), Franţa (2), România (4), Austria (5), Croaţia (6) şi Slovacia (7). Gazda grupei a treia nu a fost încă desemnată de către EHF.

Reprezentativa tricoloră le va avea adversare în grupa a patra pe Polonia, Slovenia şi Marea Britanie, meciurile fiind programate între 29 şi 31 martie 2013.

Partidele din celelalte grupe se vor juca între 17 şi 19 mai.

Cele 28 de echipe angrenate în grupele de calificare se vor lupta pentru cele 13 locuri disponibile de calificare la turneul final din Danemarca. La acesta sunt calificate deja naţiunea gazdă, Norvegia (câştigătoarea CE under 17) şi Rusia (medaliată cu bronz la CE under 17).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici