Ronald Koeman este oficial antrenorul Barcelonei

  • Antrenorul olandez a fost numit oficial în funcţia de antrenor al Barcelonei
  • Koeman a semnat pe două sezoane cu catalanii
  • Olandezul a mai antrenat echipe ca Ajax, Benfica, PSV, Valencia şi naţionala Olandei
120 afișări
Imaginea articolului Ronald Koeman este oficial antrenorul Barcelonei

Sursa FOTO: Profimedia

Ronald Koeman a fost confirmat oficial ca noul antrenor de la Barcelona. Olandezul se întoarce la echipa la care a jucat între 1989 şi 1996.

Koeman a mai fost pe banca Barcelonei între 1998 şi 2000 ca antrenor secund. Ca să se întoarcă la echipa de suflet, batavul a renunţat la postul de antrenor al naţionalei Olandei.

Koeman are contract pe 2 ani la Barca şi are în plan să reîntinereaască echipa. Suarez, Pique, Busquets şi Rakitic se află deja pe lista de transferuri. O altă provocare pentru antrenorul olandez va fi să îl facă pe Messi să rămână la echipă.

Întrebat dacă i-ar plăcea să antreneze Barcelona, Koeman răspunde: „ Da, da. Dar va fi definitiv abia când vom semna.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici