Ronaldinho se declară din nou pregătit pentru naţionala Braziliei

Atacantul brazilian al formaţiei Flamengo, Ronaldinho Gaucho, a declarat, vineri, că şi-ar dori să îmbrace din nou tricoul echipei naţionale şi că se află la dispoziţia selecţionerului Mano Menezes.

83 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho se declară din nou pregătit pentru naţionala Braziliei

Ronaldinho se declară din nou pregătit pentru naţionala Braziliei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Obiectivul meu este să evoluez cât mai bine la Flamengo, iar dacă selecţionerul are nevoie de mine eu sunt la dispoziţia sa. Este momentul la care visez (revenirea în naţională), mă simt bine din punct de vedere fizic. Până la CM din 2014 se pot întâmpla multe, însă cred că voi rămâne la un nivel bun, pentru a putea ajuta Brazilia", a declarat Ronaldinho, care a disputat ultimul meci cu naţionala Braziliei în noiembrie 2010, într-un meci amical cu Argentina.

Ronaldinho, care va împlini 31 de ani în luna martie 2011, a revenit în Brazilia în ianuarie, după ce a evoluat în Europa la AC Milan, FC Barcelona şi Paris Saint-Germain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici