Ronaldo: Mi-aş dori să înscriu la meciul cu România

Atacantul brazilian Ronaldo, care se va retrage din echipa naţională la meciul amical cu România de miercuri dimineaţă, a declarat că speră să marcheze cu un gol acest moment emoţionant, informează Globo Esporte.

183 afișări
Imaginea articolului Ronaldo: Mi-aş dori să înscriu la meciul cu România

Ronaldo: Mi-aş dori să înscriu la meciul cu România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Va fi ceva emoţionant, sigur îmi vor da lacrimile. Pentru mine, echipa naţională a Braziliei a fost un vis minunat, pe care l-am trăit. A fost cel mai important tricou pe care l-am purtat. Naţionala mi-a dat glorie, mândrie, popularitate. Cariera mea la naţională a fost strălucitoare. Mi-aş dori să înscriu la ultimul meu meci. E un joc important pentru mine, chiar dacă e doar un amical", a spus Ronaldo.

Selecţionerul Braziliei, Mano Menezes, a anunţat că Ronaldo va juca aproximativ o jumătate de oră. "Chiar dacă n-a mai evoluat de mult, poate juca bine şi sperăm să fie un moment cu adevărat festiv", a comentat el.

Fundaşul Lucio (Inter Milano) a precizat că echipa României reprezintă o necunoscută pentru el. "Sincer să fiu, nu ştiu nimic despre adversari. Vom vedea atunci cum vor evolua. Pentru noi este un nou test pentru Copa America", a spus Lucio.

După meciul cu Olanda, selecţionerul Mano Menezes le-a dat liber jucătorilor Julio Cesar, Ramires, Daniel Alves şi Thiago Silva, considerând că aceştia au avut parte de un sezon solicitant şi trebuie să meargă în vacanţă.

Conform presei braziliene, echipa pe care Mano Menezes o va timite în teren cu România ar putea arăta astfel: Victor - Maicon, Lucio, David Luiz, Andre Santos - Lucas, Sandro (Anderson), Elano - Robinho, Neymar, Fred (Leandro Damiao).

Meciul amical Brazilia - România se dispută, miercuri dimineaţă, la ora 3.50 şi va fi transmis în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici