Ronaldo va deveni din nou tătic. Partenera lui, Georgina, aşteaptă gemeni

Cristiano Ronaldo va deveni din nou tătic. Anunţul a fost făcut pe Instagram: partenera sa, Georgina Rodriguez, aşteaptă gemeni.

681 afișări
Imaginea articolului Ronaldo va deveni din nou tătic. Partenera lui, Georgina, aşteaptă gemeni

Ronaldo va deveni din nou tătic. Partenera lui, Georgina, aşteaptă gemeni

Cuplul apare într-o poză postată pe Instagram, cu ecografia în mână.

„Suntem fericiţi să anunţăm că aşteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire - abia aşteptăm să vă cunoaştem", scriu cei doi în postare.

Georgina ar fi în a 12-a săptămână de sarcină, potrivit presei spaniole, citate de Agenţia ANSA.

Cuplul o are deja pe Alana Martina, născută în 2017.

Dar familia Ronaldo este mai numeroasă. Campionul i-a avut anterior pe Cristiano Jr, născut în 2010, Eva şi Mateo, născut în 2017, înainte de Alana Martina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici