Ronaldo va face parte din Comitetul de Organizare a CM-2014

Fostul internaţional brazilian Ronaldo, care şi-a anunţat retragerea din activitate la începutul acestei săptămâni, va face parte din Comitetul de Organizare a Cupei Mondiale din 2014, din Brazilia, a anunţat guvernatorul statului Sao Paulo, Geraldo Alckmin.

16 afișări
Imaginea articolului Ronaldo va face parte din Comitetul de Organizare a CM-2014

Ronaldo va face parte din Comitetul de Organizare a CM-2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ronaldo va lucra pentru comitetul din Sao Paulo, oraş în care se află ultima sa echipă de club, Corinthians.

"Este o onoare să ajut guvernul din Sao Paulo să organizeze cea mai bună Cupă Mondială a tuturor timpurilor", a declarat fostul fotbalist, la o ceremonie organizată la muzeul stadionului municipal Pacaembu, în cadrul căreia a primit din partea lui Alckmin medalia "Meritul Sportiv".

Guvernatorul a spus că Ronaldo va avea o participare activă în cadrul comitetului, pentru a atrage parteneri şi resurse financiare.

Ronaldo, dublu campion mondial cu Brazilia (1994 şi 2002) şi dublu câştigător al Balonului de Aur (1997 şi 2002), a pus capăt, luni, fenomenalei sale cariere, la 34 de ani.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici