Roni Levi: Nu mă tem pentru postul meu

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Roni Levi, a declarat, joi, după remiza din meciul cu AEK Larnaca, scor 2-2, că nu se teme pentru postul său, deşi finanţatorul Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că israelianul va fi înlocuit.

71 afișări
Imaginea articolului Roni Levi: Nu mă tem pentru postul meu

Roni Levi: Nu mă tem pentru postul meu (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Nu am de ce să mă plâng de patron, cu mine a fost foarte bun şi s-a purtat frumos. Nu ştiu ce decizie o să ia, e dreptul lui să facă orice, ăsta e fotbalul. Nu mă tem pentru postul meu. Sunt dezamăgit", a spus Levi, informează www.sport.ro.

Atacantul Mihai Costea consideră că Steaua merita să câştige meciul cu AEK Larnaca: "Acest egal e ca o înfrângere pentru noi. E bine că n-am pierdut, dar meritam să câştigam. I-am dominat în prima repriză, golul lor a fost dat din noroc. Din dubla cu Maccabi trebuie să scoatem cel puţin patru puncte ca să sperăm la calificare. E primul meu gol în Liga Europa, mă bucur mult, sper să continui tot aşa".

Formaţia Steaua Bucureşti a înregistrat, joi, la Nicosia, a doua remiză din tot atâtea partide disputate în Grupa J a Ligii Europa, scor 1-1 (0-0), cu echipa cipriotă AEK Larnaca. Pentru ciprioţi a marcat Mrdakovici '59, în timp ce golul Stelei a fost reuşit de Mihai Costea '65.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că jucătorii stelişti "au atitudine şi vor", precizând că va anunţa în curând o decizie şi lăsând astfel să se înţeleagă că antrenorul Roni Levi va fi înlocuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici