Ronnie O'Sullivan este îngrijorat înainte de startul Mondialului de snooker: "Suntem trataţi ca şoarecii de laborator"

  • Campionatul Mondial de Snooker începe vineri
  • 300 de spectatori vor avea acces la fiecare partidă din Teatrul Crucible
  • Anthony Hamilton s-a retras din competiţie, de teama virusului
673 afișări
Imaginea articolului Ronnie O'Sullivan este îngrijorat înainte de startul Mondialului de snooker: "Suntem trataţi ca şoarecii de laborator"

Ronnie O'Sullivan este îngrijorat înainte de startul Mondialului de snooker: "Suntem trataţi ca şoarecii de laborator"

Pandemia de COVID-19 a schimbat regulile în privinţa participării spectatorilor la competiţiile sportive. Campionatul Mondial de Snooker din acest an va avea totuşi parte de spectatori. Câte 300 de persoane vor putea intra în Teatrul Curcible din Sheffield la fiecare meci de pe durata competiţiei. Măsura n-a fost pe placul tuturor jucătorilor. Numărul 48 mondial, Anthony Hamilton, a decis să nu participe şi a criticat decizia organizatorilor de a permite accesul fanilor. 
 
"Dacă cineva se va îmbolnăvi şi va muri la Crucible, se va putea spune că a murit fără motiv, doar pentru a se distra", a spus Hamilton. 
 
Ronnie O'Sullivan a decis să participe, dar nici el nu este foarte încântat de faptul că spectatorii vor putea intra în sală, mai ales că a avut şi prieteni care au murit din cauza COVID-19. 
 
"Ni s-a spus să păstrăm distanţa timp de patru luni, iar acum vom intra într-o încăpere plină de oameni. Nu cred că acest risc este justificat. Dacă era vorba despre 5.000 de fani, puteam spune că este vorba despre încasări, dar nu văd niciun rost să bagi 300 de oameni. Suntem trataţi ca nişte şoareci de laborator. E ca şi cum trebuia să se înceapă de undeva şi s-a început cu jucătorii de snooker", a spus Ronnie O'Sullivan, citat de BBC. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici