Rosell: Nu vreau atacuri care să afecteze clubul şi de aceea am demisionat

Preşedintele FC Barcelona, Sandro Rosell, a declarat joi seară, într-o conferinţă de presă, că a demisionat de la conducerii grupării catalane după mai multe ameninţări la adresa sa şi a familiei sale şi deoarece nu vrea atacuri care să afecteze clubul, informează Mundo Deportivo.

100 afișări
Imaginea articolului Rosell: Nu vreau atacuri care să afecteze clubul şi de aceea am demisionat

Sandro Rosell (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"De ceva timp eu şi familia mea am fost ţintele unor ameninţări şi atacuri care m-au făcut să mă gândesc dacă trebuie să rămân la club, punându-mi familia în pericol. Transferul lui Neymar este corect (...). Acest Consiliu de Conducere este o echipă şi această echipă conduce un proiect care a înregistrat mari succese. Nu vreau atacuri care să afecteze clubul şi de aceea mi-am prezentat demisia conducerii FC Barcelona în mod irevocabil. Josep Bartomeu va prelua postul de preşedinte imediat, până la finalul mandatului, în 2016", a spus Rosell.

Sandro Rosell le-a mulţumit tuturor celor cu care a colaborat în ultimii ani şi i-a urat succes noului preşedinte.

Presa spaniolă a notat, joi, că decizia lui Rosell de a demisiona este legată de faptul că justiţia spaniolă a acceptat, miercuri, o plângere împotriva oficialului catalan cu privire la transferul lui Neymar şi începerea procedurilor pentru clarificarea condiţiilor financiare ale achiziţionarea brazilianului, în vara anului 2013.

Sandro Rosell, care susţine că FC Barcelona a plătit 57 de milioane de euro pentru achiziţionarea lui Neymar, a fost acuzat de un membru al clubului de "deturnare", cel care l-a acuzat menţionând că membrii grupării nu ştiu "destinaţia reală" a banilor de transfer.

Rosell a fost ales la conducerea FC Barcelona în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici