Roy Hodgson vrea să rămână selecţionerul Angliei şi după Euro-2016

Tehnicianul Roy Hodgson a declarat că vrea să rămână selecţionerul Angliei şi după Campionatul European din 2016, din Franţa, când îi expiră actualul contract, informează BBC.

46 afișări
Imaginea articolului Roy Hodgson vrea să rămână selecţionerul Angliei şi după Euro-2016

Roy Hodgson vrea să rămână selecţionerul Angliei şi după Euro-2016 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aş fi încântat să rămân în funcţie atât timp cât lumea mă va dori", a declarat tehnicianul de 67 de ani.

Anglia ocupă primul loc în grupa de calificare la Euro-2016, cu un avans de şase puncte faţă de ocupanta poziţiei secunde.

Hodgson a preluat naţionala Angliei în 2012, de la Fabio Capello.

În preliminariile Cupei Mondiale din 2018, Anglia va juca în grupa F, alături de Slovacia, Scoţia, Slovenia, Lituania şi Malta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici