Rusescu, după meciul România-Ungaria, scor 1-1: Am pierdut două puncte degeaba astăzi

Atacantul Raul Rusescu a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Ungaria, scor 1-1, că "tricolorii" au pierdut două puncte "degeaba" şi ar fi meritat să se impună în această partidă din etapa a doua a grupelor preliminare ale Campionatului European din 2016.

85 afișări
Imaginea articolului Rusescu, după meciul România-Ungaria, scor 1-1: Am pierdut două puncte degeaba astăzi

Raul Rusescu (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Am luat un gol dintr-o lovitură liberă inexistentă. Nu mai avem ce face acum. Am pierdut două puncte degeaba astăzi. Ne pare rău. Asta este. Mergem în Finlanda şi trebuie să câştigăm. Meritam să câştigăm, cel puţin având în vedere prima repriză. Din păcate avem patru puncte după primele două etape şi putem să ne revanşăm în Finlanda", a spus Rusescu la Digi Sport.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei similare a Ungariei, în etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016.

Golurile partidei au fost marcate de Rusescu '44, respectiv Dzsudzsak '82.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici