Rusia a câştigat titlul olimpic la patinaj artistic, proba pe echipe, la Soci

Rusia a câştigat primul titlu olimpic la competiţia de la Soci, după ce s-a impus, duminică, în proba pe echipe la patinaj artistic, iar Valentin Creţu, locul 29 la sanie, Felix Loch campion olimpic a cucerit a patra sa medalie la Jocurile Olimpice.

559 afișări
Imaginea articolului Rusia a câştigat titlul olimpic la patinaj artistic, proba pe echipe, la Soci

Evgheni Pluşenko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipa Rusiei a fost formată din Julia Lipniţkaia, Evgheni Pluşenko, Ksenia Stolbova, Fedor Klimov, Tatiana Volosojar, Maxim Trankov, Ekaterina Bobrova, Dmitri Soloviev, Elena Ilinih şi Nikita Kaţalapov.

Medalia de argint a fost cucerită de echipa Canada (Kaetlyn Osmond, Patrick Chan, Kevin Reynolds, Meagan Duhamel, Eric Radford, Kirsten Moore-Towers, Dylan Moscovitch, Tessa Virtue, Scott Moir), iar bronzul a revenit echipei Statelor Unite ale Americii (Gracie Gold, Ashley Wagner, Jeremy Abbott, Jason Brown, Marissa Castelli, Simon Shnapir, Meryl Davis, Charlie White).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici