Ryan Giggs, 39 de ani, şi-a prelungit cu un an contractul cu Manchester United

Fotbalistul galez al echipei Manchester United, Ryan Giggs, şi-a prelungit cu un an contractul cu gruparea engleză, noua sa înţelegere fiind valabilă până în iunie 2014, dată la care jucătorul va avea vârsta de 40 de ani şi şapte luni.

248 afișări
Imaginea articolului Ryan Giggs, 39 de ani, şi-a prelungit cu un an contractul cu Manchester United

Ryan Giggs, 39 de ani, şi-a prelungit cu un an contractul cu Manchester United

Giggs, care a debutat la vârsta de 17 ani, la Manchester United, a împlinit în noiembrie 39 de ani. Actualul sezon este pentru el al 23-lea la nivel profesionist.

De asemenea, sâmbătă el ar putea să joace al 1.000-lea său meci la profesionişti (la nivel de club şi de echipă naţională), dacă va fi folosit în meciul cu Norwich City, din campionatul Angliei.

"Mă simt bine, mai bine ca niciodată. Îmi face plăcere să joc şi mai mult, simt că aduc ceva echipei. Sunt foarte bucuros că am semnat acest nou contract", a declarat Giggs, care în acest sezon ar putea câştiga pentru a 13-a oară campionatul Angliei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici