S-a stabilit programul competiţional al Ligii 1 la fotbal feminin, ediţia 2021-2022

Programul noii ediţii, 2021-2022, a Ligii 1 la fotbal feminin a fost stabilit prin tragere la sorţi şi comunicat de către Federaţia Română de Fotbal, urmând ca sistemul de desfăşurare să fie acelaşi cu cel din sezonul anterior.

165 afișări
Imaginea articolului S-a stabilit programul competiţional al Ligii 1 la fotbal feminin, ediţia 2021-2022

S-a stabilit programul competiţional al Ligii 1 la fotbal feminin, ediţia 2021-2022

Campionatul va începe la data de 29 august şi , la fel ca şi în ediţia precendentă, în sezonul regulat se va juca un singur tur, urmând ca primele şase clasate să evolueze în play-off, iar următoarele şase în play-out.

Fiecare echipă va intra în această fază a competiţiei cu punctajul acumulat în prima parte a campionatului.

Procedura de stabilire a programului competiţional pentru sezonul regulat al ediţiei 2021-2022 din Liga 1 Feminin s-a făcut pe baza Tabelei Berger pentru 12 echipe, numărul corespunzător fiecărei echipe fiind stabilit prin tragere la sorţi.

Programul primei etape – 29 august 2021

  • Piroş Security Arad – Universitatea Olimpia Cluj
  • CSM Alexandria – Politehnica Timişoara
  • Banat Girls – ACS Fotbal Feminin Baia Mare
  • CSS Târgovişte – ACS Heniu Prundu Bârgăului
  • Universitatea Galaţi – AFC Fair Play Joc Cinstit
  • Ladies Târgu Mureş – Vasas Femina Odorhei

Celelalte etape ale campionatului pot fi văzute pe site-ul oficial frfotbal.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici