S-au stabilit datele la care se vor juca derby-ul românesc din Liga Campionilor CSM Bucureşti - SCM Râmnicu Vâlcea

  • Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a decis în cursul zilei de marţi programarea meciurilor din optimile Ligii Campionilor.
  • SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti se vor confrunta într-unul din meciurile din optimi.
250 afișări
Imaginea articolului S-au stabilit datele la care se vor juca derby-ul românesc din Liga Campionilor CSM Bucureşti - SCM Râmnicu Vâlcea

S-au stabilit datele la care se vor juca derby-ul românesc din Liga Campionilor CSM Bucureşti - SCM Râmnicu Vâlcea

Partida dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, din optimile Ligii Campionilor, se va juca în dublă manşă, partida tur urmând să se aibă loc la Râmnicu Vâlcea, în 6 martie, iar returul la Bucureşti, în 13 martie.

Câştigătoarele din optimi vor juca apoi în faza sferturilor de finală, programate între 3-11 aprilie, iar apoi pentru Turneul Final Four de la Budapesta, în 29-30 mai.

Programul optimilor:
Odense Håndbold vs Vipers Kristiansand
Brest Bretagne Handball vs Team Esbjerg
Rostov-Don vs HC Podravka Vegeta
FTC-Rail Cargo Hungaria vs Buducnost
Metz Handball vs BV Borussia 09 Dortmund
CSKA vs RK Krim Mercator
CSM Bucuresti vs SCM Râmnicu Vâlcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici