Sabău: Mă bucur pentru cele trei puncte

Antrenorul formaţiei FCM Târgu Mureş, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Sportul Studenţesc, scor 4-1, că se bucură pentru cele trei puncte, dar este nemulţumit de evoluţia din ultima parte a jocului.

15 afișări
Imaginea articolului Sabău: Mă bucur pentru cele trei puncte

Sabău: Mă bucur pentru cele trei puncte (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"A fost un joc bun, în primele 60 de minute am tratat serios jocul, dar nu mi-a plăcut atitudinea când am condus. Fiecare a încercat să joace pentru el. Există jucători cu o teamă pe care nu mi-o pot explica. Toţi jucătorii ar trebui să dea mult mai mult. După cum am arătat în ultimele 15 minute nu ne putem salva de la retrogradare. Mă bucur de cele trei puncte, dar aş fi vrut să terminăm mult mai bine. Mai avem nevoie de cel puţin cinci puncte pentru o iarnă liniştită", a declarat Sabău.

Referitor la execuţia de la penalti a lui Stere, Sabău a spus: "E bine că Stere a dat gol, altfel era o problemă, nu pot să-l amendez, dar nu era el desemnat".

Formaţia FCM Târgu Mureş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa Sportul Studenţesc, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici