Şahtior Doneţk a învins Metalurg Zaporoje la al 300-lea joc cu Lucescu pe banca tehnică

Formaţia Şahtior Doneţk a câştigat, sâmbătă, în etapa a XXVIII-a a campionatului ucrainean, cu scorul de 2-0, în deplasare, cu Metalurg Zaporoje, la cel de-al 300-lea joc cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, informează site-ul clubului din Doneţk.

28 afișări
Imaginea articolului Şahtior Doneţk a învins Metalurg Zaporoje la al 300-lea joc cu Lucescu pe banca tehnică

Şahtior Doneţk a învins Metalurg Zaporoje la al 300-lea joc cu Lucescu pe banca tehnică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ilsinho '22 şi Costa '90+3.

La Şahtior, Răzvan Raţ nu a făcut parte din lotul pentru acest meci.

Mircea Lucescu (64) se află de şase ani la conducerea tehnică a echipei din Doneţk, cu care a câştigat trei campionate ale Ucrainei (2005, 2006, 2008), două Cupe ale Ucrainei (2004, 2008) şi două Supercupe ale Ucrainei (2005, 2008). În anul competiţional 2008/2009, Lucescu a fost votat cel mai bun antrenor din Ucraina, sezon la finalul căruia Şahtior a câştigat Cupa UEFA.

Doar alţi doi tehnicieni, în afară de Mircea Lucescu, au reuşit să atingă pragul de 300 de meciuri la echipa din Doneţk, Oleg Oşenkov (359 partide) şi Valeri Iaremcenko (333 de jocuri).

Din totalul celor 300 de meciuri în care Mircea Lucescu a antrenat pe Şahtior Doneţk, 184 au fost în campionat, 35 în Cupa Ucrainei, 76 în cupele europene şi cinci în Supercupa Ucrainei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici