Sammer: Trebuie să ne asigurăm că United nu va avea zile bune când va juca împotriva noastră

Directorul sportiv al clubului Bayern Munchen, Matthias Sammer, a declarat că Manchester United, adversara din sferturile Ligii Campionilor, este capabilă să joace la cel mai înalt nivel şi că bavarezii trebuie să se asigure că gruparea engleză nu va avea două zile bune atunci când o vor întâlni.

75 afișări
Imaginea articolului Sammer: Trebuie să ne asigurăm că United nu va avea zile bune când va juca împotriva noastră

Matthias Sammer (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"O tragere la sorţi foarte atractivă. Vom întâlni o adversară care luptă pentru stabilitate în campionat şi în Liga Campionilor. Manchester a arătat că este capabilă să facă lucruri mari. Drept urmare, trebuie să o tratăm cu respect. În zilele bune, Manchester United este capabilă să joace la cel mai înalt nivel. Trebuie să ne asigurăm că United nu va avea două zile bune", a spus Sammer, informează AFP.

Deţinătoarea trofeului, Bayern Munchen, va întâlni echipa Manchester United în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi de vineri, de la Nyon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici