Samuel Eto'o l-a numit clovn pe Jose Mourinho după ce portughezul a râs pe seama vârstei sale

Atacantul camerunez al echipei Chelsea Londra, Samuel Eto'o, l-a catalogat drept clovn pe tehnicianul Jose Mourinho, după ce portughezul s-a îndoit de vârsta jucătorului african.

198 afișări
Imaginea articolului Samuel Eto'o l-a numit clovn pe Jose Mourinho după ce portughezul a râs pe seama vârstei sale

Samuel Eto'o (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jose Mourinho a fost surprins de camera de filmare a unei televiziuni franceze în momentul în care spunea: "Eto'o are 32 de ani sau 35, cine ştie?", informează dailymail.co.uk.

Deşi iniţial Eto'o a râs de această afirmaţie a lui Mourinho, imitând mersul unui om bătrân după ce a înscris un gol împotriva echipei Manchester United în luna ianuarie, se pare că atacantul are o problemă cu tehnicianul portughez.

"Am 33 de ani şi nu trebuie să credeţi altceva pentru că un clovn m-a făcut bătrân. Şi puteţi observa că bătrânul a fost mai bun decât tinerii", a spus Eto'o, la sosirea în Abidjan (Coasta de Fildeş), unde este prezent la un turneu pentru juniori.

Eto'o, aflat la final de contract cu Chelsea, a lăsat să se înţeleagă că în sezonul viitor va evolua tot pentru o echipă din Europa. "Unii cred că mă voi retrage în Statele Unite sau Orientul Mijlociu, dar mi-am recâştigat plăcerea de a juca în Liga Campionilor, aşa că voi continua să joc în Ligă. Unde? Nu vă voi spune vouă, dar voi continua să joc pentru că fizic şi mental mă simt foarte bine. Aşa că voi merge la această ediţie a Cupei Mondiale, dar şi la următoarea, când voi avea 37. Unii au mers la 42, aşa că eu încă mai pot juca la două ediţii", a completat Eto'o.

Reprezentativa Camerunului face parte din grupa A a Cupei Mondiale, unde va întâlni echipele Braziliei, Croaţiei şi Mexicului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici