Sandra Izbaşa: Mă antrenez la un nivel destul de scăzut, vreau să iau totul treptat

Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică la gimnastică, a declarat, sâmbătă, că în prezent se antrenează la un nivel destul de scăzut şi vrea să ia totul treptat, ea menţionând că a discutat cu antrenorii ca în primă fază să facă o revenire pe trei aparate.

772 afișări
Imaginea articolului Sandra Izbaşa: Mă antrenez la un nivel destul de scăzut, vreau să iau totul treptat

Sandra Izbaşa: Mă antrenez la un nivel destul de scăzut, vreau să iau totul treptat (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

"În momentul de faţă mă antrenez la un nivel destul de scăzut, pentru că vreau să iau totul treptat. Nu îmi doresc să fie o mediatizare că revenim (n.r. - împreună cu Cătălina Ponor) şi să fie o presiune în plus pentru noi. Pur şi simplu dacă este să facem faţă noilor cerinţe o să ne vedeţi în sală. Dacă nu, mă bucur măcar că am încercat. O decizie finală va fi atunci când voi putea prezenta un minimum de elemente pe care mi le cer antrenorii la Izvorani şi voi intra în lot automat. Atunci va fi decizia finală. Până atunci mă antrenez cum pot, pe unde pot. Până la urmă trebuie să reintru în formă. Este foarte dificil să revii după o pauză, nu contează de cât este. În prima fază am vorbit cu antrenorii să fac o revenire pe trei aparate. Dacă sunt capabilă... O să discut dacă va fi nevoie şi de al patrulea aparat, cu toate că sunt conştientă că va fi foarte greu", a spus Izbaşa, care s-a retras din gimnastica de performanţă la sfârşitul anului 2013.

Sandra Izbaşa a menţionat că pentru ea paralelele nu au fost niciodată aparatul forte. "Îmi doresc să fac faţă cu un minim pentru debut, nu ştiu când va fi. Eu am principalul obiectiv anul viitor. Până atunci aş avea timp, dar vreau să prezint un minim pe care l-am făcut la Londra. Va fi un pic cam greu să ajung la Mondialele de la Glasgow. Am anumite proiecte de dus până la jumătatea anului şi nu pot să mă axez să intru în sală, să pot să fac antrenamente zi de zi, ceea ce mă va da puţin înapoi. După ce voi termina tot ce am de făcut, atunci pot să mă axez pe asta", a adăugat Izbaşa.

Sandra Izbaşa a fost prezentă, sâmbătă, la selecţia municipală pentru Şcoala de Gimnastică Nadia Comăneci, organizată de Stejarii Country Club. La eveniment au participat şi Andreea Răducan şi Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci a jucat cu această ocazie tenis cu Marius Copil şi a declarat că îi ţine pumnii Simonei Halep la turneul de la Indian Wells.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici