Sandu: Mutu nu e pregătit să joace nici la Ajaccio

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, că selecţionerul Victor Piţurcă a luat decizia corectă de a nu-l convoca pe Adrian Mutu pentru meciurile cu Ungaria şi Turcia, oficialul fiind de părere că atacantul nu este pregătit să joace nici pentru echipa sa de club, Ajaccio.

186 afișări
Imaginea articolului Sandu: Mutu nu e pregătit să joace nici la Ajaccio

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adi Mutu trebuie să înţeleagă un lucru, că peste tot există superiori. Şi pentru el superior este antrenorul, că este Ravanelli sau Piţurcă. El este cel care decide şi este şi responsabil. Jucătorul vine, joacă şi pleacă, dar antrenorul este cel care e ridicat în slăvi sau împuşcat. Potrivit unora, Adi Mutu, la ora actuală, nu este pregătit să joace nici la Ajaccio în totalitate. Deci, probabil că Piţurcă a luat decizia corectă. Dacă Mutu va arăta bine, va face efort şi va marca, sunt convins că Piţurcă îl va selecţiona", a afirmat Sandu.

Naţionala României va întâlni Ungaria vineri şi Turcia la 10 septembrie, ambele partide urmând să aibă loc pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici