Sandu: Răzvan Lucescu va conduce naţionala în turneul sud-american

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a anunţat, prin intermediul site-ului oficial al FRF, că echipa naţională va fi condusă tot de selecţionerul Răzvan Lucescu în turneul pe care prima reprezentativă îl va efectua, săptămâna viitoare, în America de Sud.

252 afișări
Imaginea articolului Sandu: Răzvan Lucescu va conduce naţionala în turneul sud-american

Sandu: Răzvan Lucescu va conduce naţionala în turneul sud-american (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, domnul Mircea Sandu, ţine ca, prin prezentul anunţ, să clarifice definitiv toate speculaţiile şi cârcotelile prezente, în ultima perioadă, în mass-media din ţara noastră. Concret, domnul Răzvan Lucescu este selecţionerul echipei naţionale a României, urmând să stea pe banca tehnică a reprezentativei noastre nu numai la jocul de azi, 3 iunie a.c., contra naţionalei Bosniei-Herţegovina, din cadrul preliminariilor EURO 2012, ci şi la meciurile amicale pe care România le va disputa împotriva echipelor naţionale ale Braziliei (7 iunie a.c., la Sao Paulo) şi Paraguayului (11 iunie a.c., la Asuncion)", se arată în comunicatul postat pe site-ul FRF.

Echipa naţională a României întâlneşte la 3 iunie, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012.

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat că va părăsi prima reprezentativă, în cazul în care aceasta va pierde partida cu Bosnia-Herţegovina. Însă el a evitat să spună clar dacă va rămâne în funcţie în situaţia în care România va câştiga meciul de astăzi, lăsând loc speculaţiilor conform cărora naţionala ar putea pleca în Brazilia şi Paraguay cu un alt antrenor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici