Şapte fani polonezi au fost condamnaţi la închisoare după incidente legate de meciul Napoli - Legia

Şapte fani polonezi au fost condamnaţi la trei ani şi o lună de închisoare ca urmare a unor violenţe legate de meciul Napoli - Legia Varşovia, disputat joi seară, în ultima etapă a grupelor Ligii Europa, informează presa italiană.

190 afișări
Imaginea articolului Şapte fani polonezi au fost condamnaţi la închisoare după incidente legate de meciul Napoli - Legia

Şapte fani polonezi au fost condamnaţi la închisoare după incidente legate de meciul Napoli - Legia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Cei şapte au fost condamnaţi pentru participarea la o bătaie cu suporteri ai echipei Napoli. Pentru doi napolitani şi doi bulgari s-a decis o pedeapsă de doi ani şi patru luni de arest la domiciliu, iar încă un napolitan a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni tot în regim de arest la domiciliu.

Alte 76 de persoane, dintre care 60 sunt polonezi, au primit interdicţii de acces pe stadioane, măsuri valabile doi ani.

Echipa Napoli, la care evoluează Vlad Chiricheş, a învins Legia Varşovia cu scorul de 5-2. Violenţele dintre suporterii celor două formaţii s-au soldat cu rănirea a 14 poliţişti care au încercat să îi despartă pe fani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici