Săpunaru, dorit de Olympiacos Pireu

Fundaşul român al echipei FC Porto, Cristian Săpunaru, este dorit de campioana Greciei, Olympiacos Pireu, a anunţat, joi, cotidianul O Jogo, citând presa elenă.

143 afișări
Imaginea articolului Săpunaru, dorit de Olympiacos Pireu

Cristian Săpunaru (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Antrenorul lusitan al lui Olympiacos, Leonardo Jardim, caută să întărească echipa pentru sezonul viitor al Ligii Campionilor şi are în vedere mai mulţi jucători din campionatul portughez, printre care se numără şi Săpunaru, a precizat O Jogo.

Fostul rapidist mai are contract cu campioana Portugaliei încă un sezon. În ultima ediţia de campionat, Săpunaru a fost folosit destul de puţin de tehnicianul Vitor Pereira.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici