Schalke 04 a câştigat Cupa Germaniei

Formaţia Schalke 04 a câştigat Cupa Germaniei, după ce a învins, sâmbătă, la Berlin, echipa de ligă secundă MSV Duisbug, cu scorul de 5-0 (3-0).

148 afișări
Imaginea articolului Schalke 04 a câştigat Cupa Germaniei

Schalke 04 a câştigat Cupa Germaniei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Clubul din Gelsenkirchen a înregistrat primul succes major după nouă ani şi are acum în palmares cinci Cupe ale Germaniei (1937, 1972, 2001, 2002, 2011).

Schalke 04, ocupanta locului 14 în campionat, a obţinut datorită victoriei din Cupă calificarea în Liga Europa.

MSV Duisburg a pierdut a cincea finală din tot atâtea disputate.

Golurile echipei Schalke 04, la care Ciprian Deac nu a evoluat, au fost marcate de Draxler '18, Huntelaar '22, '70, Höwedes '42 şi Jurado '55.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici