SCM Craiova s-a calificat în grupele Cupei EHF

Echipa de handbal feminin SCM Craiova s-a calificat, duminică, în grupele Cupei EHF, deşi a fost învinsă de formaţia ungară DVSC Debrecen, cu scorul de 26-24 (13-14), în cea de-a doua manşă din turul trei al competiţiei.

227 afișări
Imaginea articolului SCM Craiova s-a calificat în grupele Cupei EHF

SCM Craiova s-a calificat în grupele Cupei EHF

În tur, echipa craioveană s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 24-19 (16-11).

În partida de duminică, au evoluat pentru SCM: Dumanska, Stanciu, Lung – Zamfir Florianu (9 goluri), Nikolic (6), Pricopi (3), Şelaru (3), Klikovac (2), Ţicu (1), Vizitiu (1), Elisei, Rădoi, Trifunovic.

La Debrecen a jucat şi Mădălina Zamfirescu şi a reuşit să înscrie două goluri. De la gazde s-a mai remarcat daneza Lotte Grigel, cu cinci goluri.

SCM Craiova ajunge în premieră în grupele Cupei EHF, acolo unde s-a calificat şi HC Zalău. Formaţia sălăjeană a învins Hypo Viena atât în deplasare, scor 30-22 (17-11) în prima manşă, cât şi pe teren propriu, scor 29-21 (13-7), în returul de sâmbătă. SCM Craiova şi HC Zalău îşi vor afla adversarele marţi, la tragerea la sorţi de la Viena.

Ungaria, ţara cu una dintre cele mai puternice întreceri interne din Europa, a avut patru echipe în turul trei preliminar al Cupei EHF, dar niciuna nu s-a calificat în faza grupelor.

România mai este reprezentată în competiţiile europene de handbal feminin de campioana en titre CSM Bucureşti, care a acces în grupele principale ale Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici